Egalitate, dar nu si pentru protestatari!

E

Niste cetateni, sa zicem pesedisti, au cerut autorizare de la primarie pentru un miting cu cel mult doua saptamani inainte de desfasurare. Ca atunci a anuntat Dragnea marele miting in tricouri albe.

Desi in spatiul de acolo mai aveau loc doua mitinguri (ce e drept la niste ore un pic diferite), Primaria Generala le-a dat autorizatie.

Ba mai mult, le-a dat si autorizatie de scena si sonorizare.
A masat si un numar impresionant de masini de gunoi si personalul aferent, ca sa nu zica lumea ca oaspetii au lasat dezastru dupa ei. Plus toaletele mobile (desi asta nu i-a ajutat chiar pe toti, dupa cum sunt martore zidurile si gardurile de pana la Piata Romana).

Alti oaspeti ai Bucurestiului, romani stabiliti in diaspora (de fapt poate termenul este “alungati’ pentru multi dintre ei), au cerut si ei autorizatie de miting.
In acelasi loc. Dar cu doua luni inainte. Si fara scena si efecte speciale. Fara sonorizare care sa ii deranjeze pe cei din blocurile din jur.

Acestora din urma nu li s-a dat autorizatie.
Asadar avem decizii administrative total opuse pentru situatii de acelasi fel.

Nu este asta definitia abuzului in serviciu prin ingradirea unor drepturi?

Art 297 CP alin 2- ” fapta funcţionarului public care, în exercitarea atribuţiilor de serviciu, îngrădeşte exercitarea unui drept al unei persoane” = abuz in serviciu

Catalin Tenita

Add comment

By admin

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta

admin

Get in touch

Quickly communicate covalent niche markets for maintainable sources. Collaboratively harness resource sucking experiences whereas cost effective meta-services.