Susținere initiațive civice

imagine_profil

August 2018.  Am lucrat impreuna cu colegii nostri din zona civica si politica la un proiect de initiativa cetateneasca pentru imbunatatirea legilor electorale (OameniNoi.ro).

Voluntarii G4D au ajutat la conceptul de comunicare si pe zona de design & digital. De asemenea, am fost parte a comitetului de initiativa al proiectului. 

sa-fie-lumina-400x200

safielumina.ro este un nou proiect jurnalistic prin care un colectiv de jurnaliști din media alternativă isi propune sa investigheze cultele religioase din România.

Noi i-am ajutat, in 2018, cu implementarea unei platforme digitale, prin care informatiile sa ajunga cat mai usor online. De asemenea, i-am ajutat cu setarea donatiilor online. 

penalistan

Noiembrie 2017. Am ajutat declic.ro cu 2 site-uri de informare a publicului larg asupra pericolului care poate fi provocat de adoptarea legilor justiției, în formula propusă și promovată de majoritatea parlamentară.

TotipentruJustitie.ro redirecționează acum către penalistan.ro, o platformă care prezintă un scenariu de viitor negru. 

statup-paralel

Cu ocazia lui 1 Aprilie 2018, dupa congresul extraordinar PSD, am organizat si pentru noi – cei acuzati “stat-paralelism” – un Congres Extraordinar Al Statului Paralel, alaturi de prietenii noștri de la Funky Citizens.

O întâlnire prietenească, un carnaval cu discursuri umoristice, cu bere și cu titulaturi comice pentru fiecare participant.

fiecare-vot1-cover-800

Convinge Romania ca Fiecare Vot Conteaza! e o competitie de creatie ca nicio alta, initiata de Geeks for Democracy, Funky Citizens, Expert Forum, Forum Apulum si Declic si sustinuta de IQads, prin care iti propunem sa scoti romanii din blazare si sa-i duci in sectiile de votare.

Fiecare inscriere presupune un KV si o descriere de maxim 500 de cuvinte despre directia strategica & creativa din spatele executiei, pe una dintre cele doua categorii ale competitiei (catre alegatori si catre observatori). Poti descrie si alte executii, declinari sau actiuni de guerrilla marketing care sunt sub aceeasi umbrela creativa.

Scrisori si luari de pozitie, alaturi de zeci de alte ONG-uri sau grupuri de initiativa. Am participat la intalniri in Bucuresti si la Bruxelles cu reprezentanti europeni sau americani aflati in vizite de informare.

Start typing and press Enter to search