Începând din data de 23 martie ne găsiți la numărul de telefon 0727 03 03 03 !
Din acest moment 20 de voluntari vor prelua apelurile între orele 8:00 și 21:00 și 10 echipe de livrare vor distribui cumpărăturile. Ei sunt primele echipe din rândul celor peste 200 de voluntari care și-au manifestat disponibilitatea de a ajuta.

Cumpărături la ușa ta este o inițiativă voluntară care livrează la domiciliu persoanelor în vârstă sau nedeplasabile pachete de alimente de strictă necesitate, pentru ca mult mai mulți oameni să poată rămâne acasă, în siguranță. Serviciile noastre sunt disponibile în București și județul Ilfov și sunt gratuite dar costul cumpărăturilor se achită la livrare voluntarilor, conform bonului de casă.
Pentru comenzi sunt disponibile două tipuri de pachete de alimente perisabile și neperisabile, al căror conținut a fost pregătit în
colaborare cu medicul Simona Tivadar.
Perioada pe care o traversăm impune nevoia de a ajunge la cât mai multe persoane nedeplasabile astfel încât se pot comanda cel mult două pachete cu conținut prestabilit și maximum cinci articole suplimentare. Voluntarii noștri respectă cu strictețe condițiile de
igienă și prevenție împotriva contaminării cu coronavirus.
Dacă vârsta, starea de sănătate sau alte circumstanțe vă împiedică să vă deplasați la cumpărături sau aveți rude, prieteni sau cunoștințe care ar avea nevoie de aceste servicii, vă rugăm sa le faceți cunoscută aceasta inițiativă.

Inițiativa este sprijinită de Fundația Vodafone care ne-a pus la dispoziție centrala telefonică și echipamentele de comunicare și de Veranda Mall. Peste 200 de voluntari pun în mișcare operațiunea prin care cumpărăturile ajung la ușa ta.

#Stămacasă, Cumpărături la ușa ta răspunde la 0727 03 03 03 ca să rămânem în siguranță

Recent Posts

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search